Over mij 

Mijn naam is Nikita Marcellis en eigenaresse van Beautysalon Pure Serenity. Sinds 2014 gediplomeerd (Allround) Schoonheidsspecialiste. Na mijn studie ben ik een schoonheidssalon in Oss begonnen met de focus op huidverbetering en afslanken.     

Beautysalon Pure Serenity is een professionele schoonheidssalon op het gebied van huidverbetering en acnebehandelingen. In de modern ingerichte salon kunt u genieten van uw persoonlijk samengestelde behandeling. Er is ruime keuze uit verschillende gezichts-lichaams en deelbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Cenzaa. De producten en behandelwijze van Cenzaa sluiten perfect aan op mijn visie, een effectieve en huidverbeterende behandeling voor mijn klanten. Uiteraard blijf ik regelmatig trainingen volgen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen mijn vakgebied. Meer info kunt u vinden onder het kopje Cenzaa.

Perfectie en enthousiasme staan bij mij voorop, zorgen dat u met een fijn en prettig gevoel de salon verlaat is waar ik ten allen tijden naar streef. Tevens geef ik u een advies over dagelijkse huidverzorging mee, dit doe ik volgens het 6 stappen plan.

De salon is aangesloten bij branchevereniging ANBOS en is in het bezit van een AGBcode, dit wil zeggen dat gespecialiseerde behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door zorgverzekeraars (meer info onder het kopje ANBOS & specialisaties).

Nikita Marcellis